Nu bij Awesome Health: GezondheidsRetreats!

Het drinken van verse Sapjes en Smoothies is één van de meest krachtige manieren om op natuurlijke wijze te ontgiften. Vandaar dat dit de basis vormt tijdens onze GezondheidsRetreats! Middels het nuttigen ervan schonen we het lichaam op en brengen we het weer in balans. We ontgiften en ontzuren deze week extra door het drinken van Geïoniseerd Water, dat het lichaam daarnaast diep en op celniveau hydrateert. Energetisch brengen we het lichaam in balans door de toepassing van verschillende sterke natuurgeneeskundige methoden en techieken.

Ons programma:

  • 5 hele dagen all-inn verblijf met juices & smoothies, supplementen en behandelingen;

  • 7 maal daags gezonde smoothies en juices, aangevuld met het beste water voor gezondheid en hydratatie: geïoniseerd water;

  • Krachtige energetische Natuurgeneeskundige behandelingen en therapieën;

  • Dagelijks aanbod van yoga en meditatie (alles naar behoefte en haalbaarheid);

  • Individuele begeleiding en sessies met de coaches en therapeuten;

  • Dagelijks tijd doorbrengen in de natuur en voldoende beweging door middel van sport en wandelingen in de bosrijke omgeving;

  • Gezondheidsscan bij aankomst en vertrek (0- en 1-meting met o.a. biometrie, cholesterol en glucose, buikomvang, bloeddruk, zuurstofgehalte in bloed en verkalking in aders).

  • Verschillende lezingen en documentaires over relevante gezondheidsthema’s;

  • Aanleren van krachtige zelfhulptechnieken die het zelfhelend vermogen stimuleren;

  • Veel plezier en voldoende ontspanning: een relaxte en fijne week in een mooie omgeving waarbij toegewijd (samen) werken aan je Zelf centraal staat!

En dat allemaal tegen een prijs van 530 euro inclusief vroegboekkorting. (Hierna bedraagt de prijs 575 euro!)

  

Meld je HIER aan voor dit fantastische Retreat!

Voor actuele data kijk op de EVENTS pagina! 

Ervaringen van deelnemers:

Deze detox retreat heeft mij een “door”zet gegeven om mijn lifestyle te veranderen door diverse verkregen nieuwe inzichten over voeding, ontspanning en zelfgenezing. Daarnaast was het een compleet verzorgde midweek, in een prachtige locatie en omgeving. Jasper, Lisa en Annemieke zijn erg betrokken en staan alle dagen voor je klaar met sapjes, yoga, wandelingen en natuur-relax behandelingen. Ik heb het erg fijn gehad en kan het iedereen aanbevelen!

Leontien D.

Fantastische vijfdaagse, ik heb heel erg genoten van de rust en de prachtige omgeving. De smoothies waren heerlijk, de begeleiding zeer hartelijk en professioneel, leerzame documentaires en de mogelijkheid om van verschillende therapievormen gebruik te maken hebben het verblijf wat mij betreft afgemaakt. Ik kijk uit naar een volgende vijf- of zevendaagse! Bedankt voor de goede zorgen Annemiek, Lisa en Jasper.

Joan C.

Een heerlijke week gehad! Voor een ieder die (meer) bij zichzelf wilt komen, tools aangereikt wilt krijgen om zichzelf een gezondere leefstijl aan te meten en wilt genieten van rust, natuur en heerlijke gezonde voeding (ondanks dat alles vloeibaar is kom je niks tekort!) een aanrader. Daarbij word je echt in de watten gelegd door de oprechte warme begeleiding en een luisterend oor van Annemieke, Lisa en Jasper. Nogmaals bedankt!

Nicole B.

Het was een bijzondere ervaring met veel tips hoe je na deze week verder kon.
Heel fijn en dank aan Annemieke, Jasper en Lisa die erg professioneel zijn.
Hulde!

Hans S.

Ik heb een heel fijn gezondheidsretreat gehad. Het was voor mij de eerste keer dat ik een detox deed en hoorde verschillende ‘beruchte’ ervaringen van mensen over dat het niet vol te houden is…. Nou, dan ben je hier dus aan het goede adres! Geen moment ‘last’ van gehad. Een combinatie van heerlijke smoothies, juices, wandelingen in een prachtige omgeving, sporten, yoga en allerlei ondersteunende energetische middelen om je lichaam en geest op een liefdevolle manier een flinke boost te geven ! _/|\_

Denise de V.

 

Praktische informatie

* Aankomst maandag om 13.00 uur. Vertrek vrijdag om 14.30 uur.

 * Voorafgaand aan de week vragen we je een vragenlijst in te vullen zodat we op de hoogte zijn van je gezondheid en situatie op dit moment.

Voordat je aan het retreat begint sturen we je een adviesprogramma om je lichaam voor te bereiden op de overgang naar een ander voedingspatroon. Aan het eind van het retreat krijg je een schema met tips en handvatten die je bij thuiskomst kunt volgen. Op deze manier houd je het positieve effect van tijdens de week vast en kun je zelfstandig verder om de gezonde leefstijl voort te zetten.

* Totaalprijs midweek van € 575,- (all inclusive). Prijs met vroegboekkorting: € 530,- (vroegboekkorting is van toepassing wanneer je minimaal 6 weken van te voren boekt en betaalt!).

* We verblijven tijdens het retreat midden in de bossen van Groesbeek (nabij Nijmegen). Onze locatie is goed bereikbaar via trein (station Mook/Molenhoek) of auto. Parkeren kan op het terrein bij de accomodatie en een routebeschrijving wordt toegestuurd.

* Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet. Op basis van volgorde van inschrijving krijgen de eerste aanmeldingen een eigen kamer.

 

Extra info

* We beginnen de dagen met yoga en meditatie of een stiltewandeling om zo meer stress los te kunnen laten en in ontspanning te komen.

In de middag zijn er workshops, afgewisseld met dagen waarop je heerlijk kunt wandelen in de omgeving. We onderwijzen zelfhulptechnieken waaronder Emotioneel Evenwicht, de MIR methode, Soul Body Fusion of EFT (Emotional Freedom Techniques), trance coaching, ademhalingsoefeningen en nog veel meer, waarmee je leert jezelf meer in balans te brengen. Via een speciaal daarvoor bestemd apparaat kunnen we belasting die is ontstaan als gevolg van straling uit het lichaam verwijderen. Hierdoor reageert het lichaam nog beter op de technieken die we deze week toepassen.

* Je kunt dagelijks gebruik maken van Audio Balance, Andullatietherapie, een Chimachine, Diamond Shield Zappers en de Energetische Stoel die in aparte ruimtes aanwezig zijn. Ook kun je (tegen extra betaling) een detox voetenbad te nemen.

* Verder is er de mogelijkheid om een sessie te ondergaan waarbij o.a. gebruik wordt gemaakt van bioresonantie- en biofotonenapparatuur. Andere therapievormen die worden gebruikt zijn Omega Health Coaching, Touch of Matrix, de Jassentechniek, NEI, Quantum Touch, Reconnection, Shamballa reiki, en vele andere methoden.

* ’s Avonds kun je, als je wilt, kijken naar films over gezondheid en bewustwording. Deze stimuleren om na deze week met de gezonde levensstijl verder te gaan. 

 

Ons Team

Wij verwelkomen je tijdens het GezondheidsRetreat! en staan de hele week voor je klaar met gezonde smoothies en juices, een luisterend oor en een gezonde dosis humor:

Met veel plezier verzorgt Lisa tijdens het retreat de yoga, meditatie, stiltewandelingen en ademhalingstechnieken. Met haar rustige en positieve houding creëert ze een fijne ‘vibe’ tijdens deze week.

Bij Jasper kun je tijdens de week terecht voor het fysieke gedeelte. Hij voert de metingen uit en organiseert het stukje sport en bewegen. Als vitaliteitscoach verzorgt Jasper ook de coaching tijdens het retreat.

Annemieke zal als natuurgeneeskundig therapeute deze week al haar kennis en ervaring inzetten. Daartoe behoren onder andere een energetische meting en het toepassen van diverse natuurgeneeskundige technieken.

En dat allemaal tegen een vaste lage prijs van 530 euro inclusief vroegboekkorting. (Hierna bedraagt de prijs 575 euro!)

  

Meld je HIER aan voor dit fantastische Retreat!

Voor actuele data kijk op de EVENTS pagina!