Don’t wait for someone to bring you flowers. Plant your own garden and decorate your own soul.”  Osho

 

 

 

 

Lisa is de relaxtheid zelve. Ze houdt van gezelschap, maar zoekt ook graag de rust op. Ze is actief en onderneemt veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Lisa maak je blij met leven in de natuur, leuke en lieve mensen om haar heen, gezelligheid, een dikke knuffel, een culturele film in het filmhuis of een kop hete chai. Daarnaast is ze een wereldburger in hart en nieren. Genieten is het kernwoord van Lisa.

Jasper is een harde werker. Hij weet wat hij wil en streeft zijn doelen na. Jasper houdt van mensen die hem weten te inspireren, en weet andersom anderen ook te inspireren. Jasper is het meest in zijn element op de racefiets, hardlopend door het bos, of jammend met anderen op zijn drums, djembé of op de piano. Hij houdt van gesprekken vol met humor. Jasper heeft energie voor tien.

 

 

 

 

 

Vrijheid. Liefde. Balans.

Wij streven naar het leven van een vrij leven. Los van beperkende kaders en dingen doen ‘omdat het zo hoort’. Hierbij hoort voor ons het scheppen van eigen voorwaarden en het bezig zijn met wat ons intrinsiek drijft of motiveert. Gezondheid speelt hierin een belangrijke rol. Het geeft ons de kracht onze dromen waar te maken, ons leven zinvol in te richten en onze tijd te besteden aan dat wat we belangrijk vinden.

Vier het leven.

In eerste instantie begonnen wij met het verbeteren van onze gezondheid voor onszelf. Later kwam het uitdragen in een (meer) professioneel kader hierbij. Dit gebeurde eigenlijk ‘als vanzelf’ door de keuzes die we maakten waarbij we de weg van ons hart volgden. We houden ons momenteel op diverse manieren bezig met gezondheid. Voor meer informatie over Gezondheidsbevorderend Water en onze GezondheidsRetreats! kun je terecht op onze pagina’s. Mocht je interesse hebben in individuele -of groepscoaching, neem dan persoonlijk contact met ons op.